Почетна МагазинТехнологија Научници откриле како да „го прикачите“ знаењето во Вашиот мозок
Технологија

Научници откриле како да „го прикачите“ знаењето во Вашиот мозок

19/11/2017 - 17:02 442 прегледи
Научници откриле како да „го прикачите“ знаењето во Вашиот мозок