Почетна Актуелно Левица: Со новата фискална политика ќе се оданочуваат платите на работниците, а не профитите на газдите
Актуелно

Левица: Со новата фискална политика ќе се оданочуваат платите на работниците, а не профитите на газдите

18/11/2017 - 14:20 709 прегледи
Левица: Со новата фискална политика ќе се оданочуваат платите на работниците, а не профитите на газдите