Почетна Економија ЕУ ќе финансира осум проекти за поддршка на реформи од Поглавјето 20
Економија

ЕУ ќе финансира осум проекти за поддршка на реформи од Поглавјето 20

15/11/2017 - 08:31 492 прегледи
ЕУ ќе финансира осум проекти за поддршка на реформи од Поглавјето 20