Сенатот ќе ја испитува надлежноста на Трамп за покренување нуклеарен напад - А1он
Почетна Свет Сенатот ќе ја испитува надлежноста на Трамп за покренување нуклеарен напад
Свет

Сенатот ќе ја испитува надлежноста на Трамп за покренување нуклеарен напад

14/11/2017 - 21:10 146 прегледи
Сенатот ќе ја испитува надлежноста на Трамп за покренување нуклеарен напад