Почетна Регион ВИДЕО: Ветер ќе превртеше камион на автопат во Риека
Регион

ВИДЕО: Ветер ќе превртеше камион на автопат во Риека

14/11/2017 - 20:42 1,983 прегледи
ВИДЕО: Ветер ќе превртеше камион на автопат во Риека