Почетна Свет Коалицијата предводена од Саудиска Арабија го бомбардираше аеродромот во Сана
Свет

Коалицијата предводена од Саудиска Арабија го бомбардираше аеродромот во Сана

14/11/2017 - 17:20 1,105 прегледи
Коалицијата предводена од Саудиска Арабија го бомбардираше аеродромот во Сана