Почетна Македонија Началникот на Генералштабот на АРМ во работна посета на Бугарија
Македонија

Началникот на Генералштабот на АРМ во работна посета на Бугарија

14/11/2017 - 15:03 26 прегледи
Началникот на Генералштабот на АРМ во работна посета на Бугарија