Почетна Економија ЕУ може да стане „фискална“ унија по моделот на СФРЈ
Економија

ЕУ може да стане „фискална“ унија по моделот на СФРЈ

19/11/2017 - 17:02 1,022 прегледи
ЕУ може да стане „фискална“ унија по моделот на СФРЈ