Доколку ПСЖ не го избалансира буџетот му се заканува исфрлање од Лигата на Шампионите - А1он
Почетна СпортФудбал Доколку ПСЖ не го избалансира буџетот му се заканува исфрлање од Лигата на Шампионите
Фудбал

Доколку ПСЖ не го избалансира буџетот му се заканува исфрлање од Лигата на Шампионите

13/11/2017 - 22:17 367 прегледи
Доколку ПСЖ не го избалансира буџетот му се заканува исфрлање од Лигата на Шампионите