Почетна Актуелно Пратениците ќе продолжат да „лапаат“ пари за патни трошоци и во 2018 година
Актуелно

Пратениците ќе продолжат да „лапаат“ пари за патни трошоци и во 2018 година

13/11/2017 - 17:05 1,936 прегледи
Пратениците ќе продолжат да „лапаат“ пари за патни трошоци и во 2018 година