Почетна Македонија Средба на Шилегов со борците од градскиот одбор на НОАВМ
Македонија

Средба на Шилегов со борците од градскиот одбор на НОАВМ

13/11/2017 - 11:44 192 прегледи
Средба на Шилегов со борците од градскиот одбор на НОАВМ