Почетна Свет Шпанија формира комисија за идните мерки во управувањето со Каталонија
Свет

Шпанија формира комисија за идните мерки во управувањето со Каталонија

23/10/2017 - 16:33 100 прегледи
Шпанија формира комисија за идните мерки во управувањето со Каталонија