Почетна Економија Грција ќе им подели една милијарда евра на најзагрозените категории граѓани
Економија

Грција ќе им подели една милијарда евра на најзагрозените категории граѓани

23/10/2017 - 12:25 364 прегледи
Грција ќе им подели една милијарда евра на најзагрозените категории граѓани