Почетна Македонија (ВИДЕО) Заев: Ќе го поддржиме идниот градоначалник Димитров да го запре иселувањето на младите луѓе од Виница
Македонија

(ВИДЕО) Заев: Ќе го поддржиме идниот градоначалник Димитров да го запре иселувањето на младите луѓе од Виница

22/10/2017 - 11:54 911 прегледи
(ВИДЕО) Заев: Ќе го поддржиме идниот градоначалник Димитров да го запре иселувањето на младите луѓе од Виница