Почетна Економија ВМРО-ДПМНЕ: Заев и СДС ја задолжуваат државата за непродуктивни трошоци
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и СДС ја задолжуваат државата за непродуктивни трошоци

21/10/2017 - 09:56 86 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Заев и СДС ја задолжуваат државата за непродуктивни трошоци