Почетна Свет Велика Британија: Се одложува разгледувањето на законот за напуштање на ЕУ
Свет

Велика Британија: Се одложува разгледувањето на законот за напуштање на ЕУ

19/10/2017 - 14:29 20 прегледи
Велика Британија: Се одложува разгледувањето на законот за напуштање на ЕУ