Почетна Македонија ЕП: За влез во ЕУ од 2020 година граѓаните со безвизен режим ќе плаќаат по 10 евра
Македонија

ЕП: За влез во ЕУ од 2020 година граѓаните со безвизен режим ќе плаќаат по 10 евра

19/10/2017 - 13:20 646 прегледи
ЕП: За влез во ЕУ од 2020 година граѓаните со безвизен режим ќе плаќаат по 10 евра