Продолжува фрескоживописувањето во црквата „Св.Димитрија“ во Зрновци - А1он
Почетна Култура Продолжува фрескоживописувањето во црквата „Св.Димитрија“ во Зрновци
Култура

Продолжува фрескоживописувањето во црквата „Св.Димитрија“ во Зрновци

19/10/2017 - 13:14 83 прегледи
Продолжува фрескоживописувањето во црквата „Св.Димитрија“ во Зрновци