Почетна Економија „Газпром“: По дното на морето изградивме 373 километри од Турски поток
Економија

„Газпром“: По дното на морето изградивме 373 километри од Турски поток

19/10/2017 - 12:41 502 прегледи
„Газпром“: По дното на морето изградивме 373 километри од Турски поток