Почетна Култура Руската претстава „Ѕверот“ најдобра на 11-тиот фестивал „Скупи“
Култура

Руската претстава „Ѕверот“ најдобра на 11-тиот фестивал „Скупи“

19/10/2017 - 08:59 16 прегледи
Руската претстава „Ѕверот“ најдобра на 11-тиот фестивал „Скупи“