Почетна Македонија ДИК го усвои Извештајот за приговорите, ќе се разгледуваат од утре
Македонија

ДИК го усвои Извештајот за приговорите, ќе се разгледуваат од утре

18/10/2017 - 21:48 323 прегледи
ДИК го усвои Извештајот за приговорите, ќе се разгледуваат од утре