Почетна Свет Германија ја стопира обуката на пешмергите во Ирачки Курдистан
Свет

Германија ја стопира обуката на пешмергите во Ирачки Курдистан

18/10/2017 - 20:34 122 прегледи
Германија ја стопира обуката на пешмергите во Ирачки Курдистан