Почетна Свет Португалија во национална жалост за жртвите од шумските пожари
Свет

Португалија во национална жалост за жртвите од шумските пожари

17/10/2017 - 09:00 36 прегледи
Португалија во национална жалост за жртвите од шумските пожари