Почетна Македонија Андоновски: Заев и Десковска на дело ја покажуваат својата негрижа и неспособност кон образованието
Македонија

Андоновски: Заев и Десковска на дело ја покажуваат својата негрижа и неспособност кон образованието

13/10/2017 - 15:54 21 прегледи
Андоновски: Заев и Десковска на дело ја покажуваат својата негрижа и неспособност кон образованието