Почетна Регион Најавено ново продолжување на вонредната состојба во Турција
Регион

Најавено ново продолжување на вонредната состојба во Турција

13/10/2017 - 15:44 88 прегледи
Најавено ново продолжување на вонредната состојба во Турција