Почетна Македонија (ВИДЕО) Петровска: Нови вредности во битолската локална самоуправа
Македонија

(ВИДЕО) Петровска: Нови вредности во битолската локална самоуправа

13/10/2017 - 15:30 22 прегледи
(ВИДЕО) Петровска: Нови вредности во битолската локална самоуправа