Почетна Култура Во Велес ќе почне 15-от Меѓународен стрип салон „Велес 2017“
Култура

Во Велес ќе почне 15-от Меѓународен стрип салон „Велес 2017“

13/10/2017 - 15:28 68 прегледи
Во Велес ќе почне 15-от Меѓународен стрип салон „Велес 2017“