Почетна Македонија (ВИДЕО) Попова: Веднаш по локалните избори во општините каде ВМРО-ДПМНЕ ќе ја добие довербата ќе спроведеме низа клучни мерки во корист на граѓаните
Македонија

(ВИДЕО) Попова: Веднаш по локалните избори во општините каде ВМРО-ДПМНЕ ќе ја добие довербата ќе спроведеме низа клучни мерки во корист на граѓаните

13/10/2017 - 14:55 66 прегледи
(ВИДЕО) Попова: Веднаш по локалните избори во општините каде ВМРО-ДПМНЕ ќе ја добие довербата ќе спроведеме низа клучни мерки во корист на граѓаните