Почетна Македонија Меѓународен ден на белиот стап – 2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид
Македонија

Меѓународен ден на белиот стап – 2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид

13/10/2017 - 14:37 44 прегледи
Меѓународен ден на белиот стап – 2.500 деца од претшколска возраст имаат оштетен вид