Почетна Македонија (ВИДЕО) Трајановски: Поддршка за мене и советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ е поддршка за поубаво и подобро Скопје
Македонија

(ВИДЕО) Трајановски: Поддршка за мене и советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ е поддршка за поубаво и подобро Скопје

13/10/2017 - 13:21 104 прегледи
(ВИДЕО) Трајановски: Поддршка за мене и советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ е поддршка за поубаво и подобро Скопје