Почетна Македонија Британскиот заменик амбасадор Едвардс ја посети Агенцијата за остварување на правата на заедниците
Македонија

Британскиот заменик амбасадор Едвардс ја посети Агенцијата за остварување на правата на заедниците

13/10/2017 - 13:08 22 прегледи
Британскиот заменик амбасадор Едвардс ја посети Агенцијата за остварување на правата на заедниците