Почетна Свет Парламентарни избори во Австрија: Тројца кандидати во трката за канцелар
Свет

Парламентарни избори во Австрија: Тројца кандидати во трката за канцелар

13/10/2017 - 13:06 29 прегледи
Парламентарни избори во Австрија: Тројца кандидати во трката за канцелар