Почетна Економија МЕПСО ја модернизираше опремата во ТС „Струга“
Економија

МЕПСО ја модернизираше опремата во ТС „Струга“

13/10/2017 - 13:09 22 прегледи
МЕПСО ја модернизираше опремата во ТС „Струга“