Почетна Македонија Тренчевски: Пехчево ќе биде општина достојна за живот на сите генерации
Македонија

Тренчевски: Пехчево ќе биде општина достојна за живот на сите генерации

13/10/2017 - 10:41 64 прегледи
Тренчевски: Пехчево ќе биде општина достојна за живот на сите генерации