Почетна Македонија Поповски: Изминатиот мандат реализирани 116 проекти, вредни околу 4,6 милиони ерва
Македонија

Поповски: Изминатиот мандат реализирани 116 проекти, вредни околу 4,6 милиони ерва

13/10/2017 - 10:40 107 прегледи
Поповски: Изминатиот мандат реализирани 116 проекти, вредни околу 4,6 милиони ерва