Почетна Македонија АВМУ: Од полноќ запираат сите облици на медиумско претствување за изборите
Македонија

АВМУ: Од полноќ запираат сите облици на медиумско претствување за изборите

13/10/2017 - 10:11 48 прегледи
АВМУ: Од полноќ запираат сите облици на медиумско претствување за изборите