Почетна Македонија Марин и Спасовски во Горно Лисиче: Граѓаните ќе добијат функционаална фекална и атмосферска канализција и субвенции за еколошки огрев
Македонија

Марин и Спасовски во Горно Лисиче: Граѓаните ќе добијат функционаална фекална и атмосферска канализција и субвенции за еколошки огрев

13/10/2017 - 09:59 527 прегледи
Марин и Спасовски во Горно Лисиче: Граѓаните ќе добијат функционаална фекална и атмосферска канализција и субвенции за еколошки огрев