Почетна Свет Претставничкиот дом на САД одобри 36,5 милијарди долари за справување со последиците од ураганите и пожарите
Свет

Претставничкиот дом на САД одобри 36,5 милијарди долари за справување со последиците од ураганите и пожарите

13/10/2017 - 07:44 50 прегледи
Претставничкиот дом на САД одобри 36,5 милијарди долари за справување со последиците од ураганите и пожарите