Почетна Македонија Тарчуловски најави десетина инфраструктурни проекти за Пржино и Црниче
Македонија

Тарчуловски најави десетина инфраструктурни проекти за Пржино и Црниче

12/10/2017 - 22:17 1,490 прегледи
Тарчуловски најави десетина инфраструктурни проекти за Пржино и Црниче