Почетна Македонија Груевски: Ова не се обични локални избори, се носи одлука за тоа каква иднина ќе има нашата држава
Македонија

Груевски: Ова не се обични локални избори, се носи одлука за тоа каква иднина ќе има нашата држава

12/10/2017 - 21:46 212 прегледи
Груевски: Ова не се обични локални избори, се носи одлука за тоа каква иднина ќе има нашата држава