Почетна Актуелно Кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ за Кочани повикан на разговор во полиција под сомнение за поткуп на гласачи
Актуелно

Кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ за Кочани повикан на разговор во полиција под сомнение за поткуп на гласачи

12/10/2017 - 20:11 1,317 прегледи
Кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ за Кочани повикан на разговор во полиција под сомнение за поткуп на гласачи