Почетна Македонија (ВИДЕО) Заев: Гасификацијата на Кратово е важна за развојот на индустријата, за нови работи места и за заштеда на енергија
Македонија

(ВИДЕО) Заев: Гасификацијата на Кратово е важна за развојот на индустријата, за нови работи места и за заштеда на енергија

12/10/2017 - 19:24 246 прегледи