Почетна Свет Израел: Палестинскиот договор треба да е според условите на Блискоисточниот квартет
Свет

Израел: Палестинскиот договор треба да е според условите на Блискоисточниот квартет

12/10/2017 - 18:27 109 прегледи
Израел: Палестинскиот договор треба да е според условите на Блискоисточниот квартет