Почетна Македонија Ѓорѓиевски промовираше мерки за локален економски развој во кумановско Доброшане
Македонија

Ѓорѓиевски промовираше мерки за локален економски развој во кумановско Доброшане

26/09/2017 - 14:42 17 прегледи
Ѓорѓиевски промовираше мерки за локален економски развој во кумановско Доброшане