Кина: Реториката на САД и Северна Кореја станува многу опасна - А1он
Почетна Свет Кина: Реториката на САД и Северна Кореја станува многу опасна
Свет

Кина: Реториката на САД и Северна Кореја станува многу опасна

25/09/2017 - 22:17 180 прегледи
Кина: Реториката на САД и Северна Кореја станува многу опасна