Почетна Актуелно (ВИДЕО) Груевски од Охрид: Успеавме да реализираме дел од ветеното, ќе ги решиме вашите проблеми
Актуелно

(ВИДЕО) Груевски од Охрид: Успеавме да реализираме дел од ветеното, ќе ги решиме вашите проблеми

25/09/2017 - 21:06 794 прегледи
(ВИДЕО) Груевски од Охрид: Успеавме да реализираме дел од ветеното, ќе ги решиме вашите проблеми