Почетна Свет Ирак и Турција започнаа заеднички воени вежби на заедничката граница
Свет

Ирак и Турција започнаа заеднички воени вежби на заедничката граница

25/09/2017 - 20:17 140 прегледи
Ирак и Турција започнаа заеднички воени вежби на заедничката граница