Почетна Економија ВМРО-ДПМНЕ: ЕЛЕМ станува фирма за перење пари и матни тендери на пријателите на Заев и Анѓушев
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: ЕЛЕМ станува фирма за перење пари и матни тендери на пријателите на Заев и Анѓушев

25/09/2017 - 17:45 97 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: ЕЛЕМ станува фирма за перење пари и матни тендери на пријателите на Заев и Анѓушев