Почетна Економија „Фајненшал Тајмс“: „Централ Азија Металс“ го купи рудникот „Саса“
Економија

„Фајненшал Тајмс“: „Централ Азија Металс“ го купи рудникот „Саса“

24/09/2017 - 13:19 825 прегледи
„Фајненшал Тајмс“: „Централ Азија Металс“ го купи рудникот „Саса“