Почетна Актуелно Пешевска: Министерството за транспорт и врски ќе потроши над 24 илјади евра за набавка на алкохол
Актуелно

Пешевска: Министерството за транспорт и врски ќе потроши над 24 илјади евра за набавка на алкохол

24/09/2017 - 13:05 784 прегледи
Пешевска: Министерството за транспорт и врски ќе потроши над 24 илјади евра за набавка на алкохол